Trends in de herenmode voor 2016

Het nieuwe jaar is weer begonnen en dat betekent voor veel mensen een nieuwe start. Een nieuwe start als het gaat om werk en gezondheid, maar wellicht ook om uw kledingstijl. De wereld van de herenmode blijft namelijk ook in 2016 niet stilstaan. Zoals elk jaar zijn er veel trends te spotten in de herenmode. En die trends worden voor veel mannen ook steeds belangrijker om te volgen. Daarom vindt u hieronder een overzicht van trends die u in 2016 zult voorbij zien komen.

Kleurrijk de winter door

Één van de trends die we dit jaar waarnemen is die van de kleurrijke pakken. Zeker in de koude winterdagen van 2016 is het heel erg trendy om voor de dag te komen in een kleurrijk pak. En met pak bedoelen we ook echt een driedelig pak. Vooral de kleur donkerrood doet het goed in deze kille en korte periode, maar ook hier geldt: hoe meer kleur, hoe beter.

Boots, boots, boots

Sneakers zullen altijd gedragen kunnen worden, maar de trend van dit moment is toch wel boots. Boots geven namelijk zowel mannen als vrouwen een stoere look en passen zowel onder stoere donkerblauwe jeans als onder het driedelige pak waar we het al over hadden.

Accessoires

Een trend die we vaak terugzien is de need for accessories. Wanneer we de trends van de herenmode van 2016 bespreken is dat ook dit keer geen uitzondering. Een mooie horloge en modieuze riem maken het totaalplaatje van de man af.

Zorg daarnaast dat u ook de trends wat betreft kapsels in de gaten houdt. Populair dit jaar wordt een kapsel dat we vroeger ook al vaak zagen, namelijk aan de zijkanten opgeschoren en bovenop wat langer om een soort out-of-bed look te creëren. Zet daaronder een goed getrimde baard en je kunt 2016 tegemoet zien met een modieuze lach.