Ten Cate slips: voor de klassieke en actieve man

Ten Cate is een bedrijf dat kwalitatief hoogstaand ondergoed biedt voor de veeleisende man. Naast de wat meer gangbare boxershorts, hebben zij ook herenslips in het assortiment. Hoewel jongeren tegenwoordig vaak de voorkeur geven aan boxershorts, is de klassieke slip absoluut niet uit beeld verdwenen. Zeker voor de leeftijdsgroepen die boven de 30 komen is de slip heel normaal. Als bedrijf dat ondergoed als één van de belangrijkste productcategorieën onderscheidt, heeft Ten Cate daarom ook veel slips in het assortiment.

Voordelen en nadelen van de slip

De slip biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere vormen van herenondergoed:

  • Ten Cate slips bieden meer steun aan de genitaliën. Veel mannen vinden losheid van boxershorts helemaal niet fijn en geven daarom de voorkeur aan slips.
  • Voor veel mannen bieden slips daarom ook meer draagcomfort. Dit is echter persoonlijk, want sommige mannen vinden juist boxershorts weer comfortabeler.
  • Slips zijn beter geschikt voor activiteiten zoals sporten vanwege de verbeterde steun.

Nadelen voor de herenslip zijn er ook:

  • Sommige mannen geven toch de voorkeur aan het vrije en losse karakter van de boxershort. De herenslip geeft voor veel mannen een benauwd gevoel en kan zelfs leiden tot lichamelijke ongemakken.

Ten Cate slips

Het ondergoed van Ten Cate wordt gekenmerkt door de fijne stof en de goede pasvorm. Door het gebruik van kwaliteit voelt de slip aan als een tweede huid. Uiteraard zijn de slips verkrijgbaar in de verschillende standaardkleuren zoals zwart, marineblauw, wit en grijs en in sets met verschillende aantallen. Over het algemeen zijn de slips gemaakt van 100% katoen en verpakt per twee of drie.

Veel verkopers zijn van mening dat Ten Cate slips een goede toevoeging zijn op uw garderobe. Wij zijn echter van mening dat de slips essentieel zijn om u dag in en uit comfortabel te voelen.