Betaalmogelijkheden

Betalen bij Fashion Walhalla gaat via de service van Rabo Omnikassa of Paypal (Paypal is geen onderdeel van Rabo Omnikassa).
Rabo OmniKassa is een uitgebreide online kassa die verschillende belangrijke Nederlandse en buitenlandse betaalmethoden ondersteunt. U hoeft dus geen klant te zijn van de Rabobank om gebruik te kunnen maken van Rabo Omnikassa.

Beschikbare betaalmogelijkheden:

IDEAL
Als internetbankierder bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers kunt u direct gebruik maken van IDEAL.

Minitix
MiniTix is een initiatief van de Rabobank, maar iedereen kan er gebruik van maken. Het maakt niet uit bij welke bank u klant bent. U betaalt geen extra kosten voor het gebruik van uw mobiele portemonnee.

Creditcard
U kunt direct veilig online betalen met uw creditcard van VISA of MasterCard

Paypal
U kunt met Paypal direct betalen. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, wordt uw bestelling verstuurd zodra we de betaling binnen hebben.

LET OP!!
Wanneer je gaat afrekenen kom je eerst in een scherm waar je OmniKassa (of Paypal) moet aangevinken. Zodra je op verder klikt kom je vanzelf op de beveiligde betaalpagina waar je kan kiezen voor iDeal, Mastercard etc.